migrän migrän migrän

migrän fjärde dagen i rad nu är inte så jätte skoj. Blir nog inte mycket läxor gjorda idag, eller annat heller för den delen. Glömde t.o.m köpa huvudvärkspiller tidigare idag så får lida tills det går över och hoppas att jag mår mycket bättre imorgon!

kantareller

Har idag varit ut i skogen i regnet o plockat svamp! Enda sättet att plocka svamp och samtidigt slippa alla äckliga älgflugor. En god svampsås blev det iallafall efteråt med plättar och krusbärssylt till efterrätt.
Känner mig ännu genomfrusen och kall  då min jacka inte var vattentät, men skall nu värma upp mig med en kopp kaneläppelte innan läggdax! Imorgon är det skola igen med verkstad o projektmöte. Lockar inte alls efter en ledig dag. Men på fredag efter en föreläsning i kvantitativ forskningsmetodik bär det av till ekenäs, längtar redan! Det är marknad så vi skall och köpa lakritssnören och äppelmust, för att sedan sova över hos mamma som fyller år ihelgen.
På lördag skall jag på lunch med Petra och hennes lilla Engla som säkert blivit lite större sen jag såg henne i somrast. Skule gärna stanna även söndagen i ekenäs,men har jobb på söndag i Pargas.Sista arbetsdagen för i år!
Nu sovdax så jag orkar upp imorgon,
nattinatt
t

RSS 2.0