27.10

Äntligen känns det som om jag kommer någon vart på mitt slutarbete. Har fått en hel del gjort idag, trots grannarnas inflyttningsfest.
Imorgon åker vi till ekenäs om vi får låna antons mammas bil, för att fira roger & simon.

Första snön

Älsklingen överlycklig för att det snöat. Endast några timmar innan var vi på en solig höstpromenad..

kväll med slutarbete

Har ikväll lyckats skriva par sidor teori till mitt slutarbete efter en promenad till biblioteket där jag hittade några efterlängtade böcker.
Förutom böcker till slutarbetet hittade jag en rolig bok med olika kärleksrecept i. Ett recept är tex:

Mandelsoppa som leder till försoning:
300 gram sötmandel
2 hårdkokta äggulor
1 halv liter hönsbuljong
1 halv liter mjölk
1 dl grädde
rostade mandelspån
Finhacka alla mandlar med en mixter. Rör ihop mandelpulvret och äggulorna till en fin pasta. Tillsättbuljong och mjölk. Koka 15 minuter. Denna utsökta soppa försonar och förenar. Den har förmågan att få ny kärlek att uppstå.

Purjo

Fick jätte purjon från antons mammas land idag.

vaka

Igår natt jobbade anton kväll/natt så jag och Milo bäddade ut soffan och vakade med My fair lady på tvrutan.

Ringer

Är helt fast i den här serien! Skitspännande,måste typ se 4-5 avsnitt per kväll.

höst

Har sökt fram mina hösttofflor och tänt värmeljus. Ikväll blir det film.

Barnvakt

Efter att ha spenderat en hel dag med Klara och kollat på Pippi i godisaffären x antal ggr, så blev det en kväll i soffan med en massa godis när jag kom hem igår.

i köket

Idag kände jag mej lite extra snäll, så jag gjorde en av antons favoriträtter till middag åt honom. Grisfile i ugnen. Till köttet gjorde jag ugnsrotsaker & kokt broccoli som jag serverade på en bädd av ruccola.
Till mej själv gjorde jag samma sak,men bytte ut köttet mot lax.

Helg i ekenäs

På Fredag bakade jag och Jessika muffinsar hemma hos henne till festen. Jag bakade med hallon och blåbärssmak och hon med Choklad.På lördagdag fortsatte festförberdelserna inför kvällens 30års fest. Vi hjälpte till uppe i festolkalen med att förbereda maten inför kvällen som var tacos och dippgrönsaker. Efter vi firat jessika i festlokalen på lördag begav vi oss iväg till krog No 1. Där fortsatte drickandet och lite biljardlirande. Efter krogen stängde gav vi oss iväg till festlokalen igen.Där åt jag lite tacos och städade, medans Jessika och Lukas badade i ett stort lyxigt badkar i badrummet.
Dagen efter,på söndag, motionerade jag in till stan,eftersom jag lämnat bilen där kvällen innan. Jag for till santa fe på en sen lunch med Petra och mitt blivande gudbarn, som sov så snällt hela lunchbesöket.
Efter lunchen när vi skulle bege oss hemåt började en av mina värsta baksmälladagar nånsin. Halvvägs hem började bilen lukta bränt, och vi märkte att all rök som skulle gå ut genom avgasröret istället kom in i bilen. Så där satt jag med huvudet ut genom fönstret på motorvägen med en massa rök omkring mej.I Paimio slutade bilen rulla.och vi fick vänta in Antons pappa som kom och hämtade hem oss.Efter det sov jag i 19 h, och vaknade upp med världens huvudvärk och illamående.
Nu har det börjat arta sej lite och jag skall försöka käka något till nya Johan Falk filmen.
Nedanom jag på krog.

RSS 2.0