Fadderbarn

Igår fick vi första bilderna på vårt fadderbarn som vi blev faddrar åt förra sommaren. Hon heter Aminata och ska börja i klass 1 i sin skola i Sierra Leone. I handen på fotot håller hon i sitt brev hon fick av oss med foton på mig&Anton och Milo.

Teerenpeli + Golden dragon

Ikväll var jag och Anton in till Åbo och träffade Micke.Vi for till Teerenpeli och smakade deras öl. Ölen jag provade heter OnnenPekka. På hemvägen hämtade vi lite takeaway mat från Golden dragon eftersom det börjar närma sej ett dygn sedan jag åt sist.Nu mat!!!

Rosor

 
 
Fick en bukett rosor av Anton idag när han kom hem från skolan.

19 Februari

Igår var jag & A till Kaarina simhall. Jag simmade 700 m, så kunde med gott samvete äta par bitar pizza med Micke på Skanssi idag :)

systerfredag

Idag sover Jessika hos oss då hon skall ta båten till Sthlm från Åbo imorgon på morgonen. Vi har ätit middag, sett på film (silver linings playbook) och ätit massa godis.

Ny salladsskål

 
 
Gjorde en avocado räksallad till middagen idag i min fina pentik vaniljskål jag fick i julklapp av mamma.
 
 
 

Skidutflykt

Ihelgen befann vi oss i ekenäs. På lördagkväll åkte jag,Anton o Jessika till serendi på öl,hamburgare och spel. På söndag åkte Jag,Anton,Jessika,Mamma & Roger skidor över isen till en holme där vi grillade korv.Jag grillade vegetarisk chorizo.

Milos poserar

Milo fick en ny schal av mamma.Fin!

Fredagsmiddag

God fredagsmiddag: salladsmix, körsbärstomater, gul paprika, rökt lax, pinjenötter, parmesanost och lite honungsdressing.gott!

Dagens låt : winter

 Denna låt av vivaldi är min favoritlåt idag. Perfekt till städning och matlagning! 

Rawai safari

Anton matar beibielefanten me banan
Orkide trädgård
Elefantridning
Ormtjusare
Apmys
Anton deltog i ormshowen

 

No hands

RSS 2.0