Somrigt!

Ihelgen har vi haft sommarväder när det är som allra bäst! Vi befann oss i Ekenäs ihelgen och skrapade husvägg, städade vind, grillade med familjen, rodde ut med roddbåten till Ekholmen, badade och åt lunch på Bossanova. Nästa helg hoppas jag det är lika fint väder för då bär det av till Ekenäs igen för Tonys årliga kräftskiva!

Husägare

 
Idag blev vi husägare till huset på Runebergsgatan! Får dock först nyckeln i augusti :/

19.7

Inte alla dagar de ringer från banken bara för att gratulera på födelsedagen...

Spadag och födelsedagskaffe

Har tillbringat eftermiddagen på Caribia spa och fått lite ansiktsbehandlingar. Orsaken till besöket var ett presentkort jag fått av Anton som skulle nyttjas innan utgångsdatum.
På kvällssidan var vi i Tallvik och firade Antons moffas födelsedag med grillmat och marrängtårta.

Husköp & babyshower

Nu händer det mycket! Ihelgen höll vi Jessikas babyshower.Jag hade bakat blåa blåbärsmuffinsar och lagat grekisk sallad till gästerna, och Hanna hade bakat saltpajer. Alessa kom och höll en cirkeldans som hette babyvälkomstdans med influenser från Afrika och Indien.
Idag ringde jag och gav ett sista försök till prutning på vårt blivande hus, och det gick igenom! Imorgon skall vi till banken och skriva på papper.

Utan vatten

Inget vatten i hela Pargas fås förän imorgon. Ingen dusch innan jobbet imorgon dessvärre.....Panik!

2 visdomständer fattigare

Sitter hemma med kinden svullen som en tennisboll och en stor vaddboll i munnen. Har nyligen fått båda visdomständerna på högra sidan av munnen bortopererade.
Det tog 3 timmar och 4 tandläkare att få ut dem. De både borrade och drog med tång och jag lipade konstant utav smärta.
Nästa 2 tänder får jag åka in till TYKS för att dra bort eftersom det behövs specialisthjälp. Har laddat upp med värktabletter inför kvällen!
 
 
 

RSS 2.0