Första arbetsdagen

Första arbetsdagen över,och är nu väldigt trött efter tidig väckning och mycket program hela helgen.
På söndag hade jag tidig väckning efter en utekväll med Anton & Lukas eftersom jag hade pryltorget kunder hemma hos mamma på söndagförmiddag. Efter ett besök hemma hos Petra & barnen på dagen var det dax för husvisning på flemingssgatan. Inte så många som kom på visningen....
På eftermiddagen åt jag fisksoppa med mamma och roger innan jag åkte tillbaka hemåt.

Ekenäshelg

Idag har jag ätit lunch med Jessika på svenska klubben.Räk-laxrisotto med salladsbord. Efter lunchen spenderade vi eftermiddagen åt att reda upp på vinden inför morgondagens gårdsloppis som vi skall ha. På kvällen grillade vi gott hemma hos mamma. Imorgon morgon skall jag åka iväg till torget för att se va de säljer då de e fiskens dag. Efter det blir det att sätta igång med gårdsloppisen! På söndag innan jag åker hem skall jag träffa Petra & Elwin och gå på grannens husvisning.

Elwin

Min gudsons mommo skickade en så här söt bild på honom idag.Made my day! Två tänder:D

eurovision & hockey

Igår var jag hemma och tittade på hockeyn och eurovsionsfestivalsfinalen. Gick ju inte så bra för Finland i någondera...men hade heller inga förväntningar att det skulle gå så bra för Krista vad gäller eurovisionsdelen. Min favoritlåt var Hollands "Birds".
Vi åt bakad potatis med tonfiskröra och lite chokladbollar till efterrätt medans vi tittade.

sommarjobb!

Idag skrev jag under kontrakt för sommarjobb. Har 3 månader prövotid, för att sen möjligtvis få fastarbete till hösten. Ska börja arbeta i Nordkalks messi med start 27de Maj.

Morsdag i ekenäs

Morsdagen firades i ekenäs som vanligt med grillning ute på landet tillsammans med mamma&roger, syskon, mommo, kusiner, mostrar, hundar etc etc. Milo blev kvar i Pargas på stughelg tillsammans med antons pappa.
Vi hade fint väder hela eftermiddagen till skillnad från i fjol. Jag såg årets första huggorm på väg till stranden!
Moddi vågade inte i och bada ännu...
 
 

effektiv dag

Idag har jag hunnit med en hel del saker. På förmiddagen hade jag en arbetsintervju och på eftermiddagen gjorde jag 4 stycken studiebesök som jag skall skriva rapport om ikväll. Vi åt på restaurang Smileys i Åbo efter studiebesöken,och det är nog inte en plats jag kan rekommendera till någon.Billig mat,men smaklös.. På hemvägen, surprise surprise så gick vår bil sönder....Det rök ur motorhuven på den, så vi fick ringa antons mamma för att få bärgningshjälp. Nu hemma igen och vilar lite på soffan innan rapportskrivandet.

RSS 2.0