23.12

 
Gungar iväg till grannlandet för att fira jul med kusin Lovis!
 

Årets julkort


Wildes julavslutning

 
I tisdags var vi på babysträffens (folkhälsans) julavslutning. Det var knytkalas och jag & W hade med oss morotsmuffinsar med blå glasyr och snöflingeströssel på. Wilde åt sempers päronmums som var så mumsigt så han inte skulle haft något emot av att äta 2 förpackningar.
En skribent från folkhälsans tidning var på besök och intervjuade oss mammor och fotograferade babysarna när de lekte. Skall bli spännande att läsa artikeln som kommer ut i folkhälsans tidning i februari.
En av mammorna på cafeet hade gjort ljuvliga små julklappar till alla "stammisbabysar" . Julklapparna var små "snöglober" gjorda av pilttiburkar och kokosflingor :)
 
 
 
 

Julmarknad 12.12

 
Idag besökte vi gamla malmens julmarknad tillsammans med mamma & Roger som var på besök. Det var Wildes 2a julmarknad för i år.( I november besökte vi mosters julmarknad tillsammans med gudmor Hanna.) Wilde älskar att rulla runt i vagnen i folkmassor då det finns så mycket att titta på :)
Hittade inget som jag ville köpa, men vi lämnade ialla fall en julklapp till röda korsets "julgubbens hjälpreda" insamling. Efter marknaden var vi alla hungriga så besökte Venezia för lite pizza. Wilde uppförde sej exemplariskt i sin babymatstol <3 .
På kvällen bakade mamma jultårtor som vi njöt av tillsammans med Blossa lavendelglögg.
Imorgon får Wilde lyssna på Lucia i kyrkan :)

Babyträff

Idag tillbringade jag & W förmiddagen på folkhälsans familjecafe. Nästsista gången innan jul, sen blir det långt jullov mellan lekträffarna. Wilde var jättenöjd hela träffen så känner att vi måste komma iväg även på nästa träff . Så roligt att se på när han leker me de andra pojkarna! Nästa gång är det knytkalas :)

Så här nöjd ser man ut när man fått leka med sina bebiskompisar :
 

RSS 2.0