Back to the 90s

Har ikväll tillbringat kvällen på sirkkalagatan i supersällskap med 90tals tema över kvällen.
Jag hade på mig en minikjol i brokigt mönster som var neonfärgad i rosa, lila och grönt med matchande naglar och krepptångat hår.
Det bjöds på massa gott som ostbricka och annan snacks. Smakade på en väldigt god rökt ost som hade köpts in under värdens nyligen gjorda resa i Ryssland.
Vi talade väldigt mycket om hur vår klädstil, musikstil och intressen såg ut under 90talet, och det var roligt att förfriska minnet angående detta ;)

Härligt med helg

Snart kommer Jessika över på soppmiddag. Har gjort min kryddiga tomatsoppa med smetana. Senare ikväll skall jag köra henne till hamnen då hon skall ta båten över till sthlm. Själv skall jag fara på pubkväll i Åbo med några vänner jag inte sett på länge. Skall bli skönt att göra något som inte har med skola och jobb att göra för en gångs skull under helgen.


första december

idag började min dag väldigt dåligt.När jag skulle ta bilen och åka iväg till skolan så visade det sig att den hade för lite bensin i för att starta över huvudtaget, så jag fick ta bussen och blev sen. När jag sen satt på bussen ringde min chef mig och berättade att det troligtvis är för sent för mig att lämna in mitt skattekort,så de kommer dra 60% av min lön.... jätte roligt såhär vid juletider när pengarna behövs. Jag skall iallafall imorgonbitti efter ett skattekort och föra det direkt till bokföraren ifall jag skulle få det fixat.
Nu på kvällen har jag varit barnvakt till klara 3år. Hon är alltid så rolig. När vi lekte butik idag och hon jobbade i kassan frågade jag henne som kund om hon hade några djur till salu. "joo.o en mus och en jultomte" svarade hon :D

RSS 2.0