utmattad

Känner mig totalt utmattad efter denna vecka. Dels för allt tråkigt som hände förra helgen och dels för att jag haft en tung vecka i skolan med slutspurten på forskningsarbetet jag jobbat med.Men nu är forskningsarbetet avklarat och nästa vecka är det presentation av arbetet som avslutning av studiehelheten organisation och ledning.
Har fortfarande svårt att förstå at det som hände förra helgen verkligen hände, tänker fortfarande att sådant bara händer andra människor och på film. Anton har sagt att han skall bli absolutist och händanefter dricka coca-cola istället. Känns skönt att vi båda två anmält oss till skärgårdssitzen som icke-alkoholdrickande.
Imorgon kommer pappa efer Saku som vi vaktat då han semestrat i Budapest. Skall bli skönt och få hem Milo.
Något som ständigt snurrar på i mitt huvud sedan förra helgen är även hur vi skall få ihop alla pengar vi kommer behöva extra i framtiden. Håller stenkoll på jobberbjudanden som kunde passa ihop med mina skoltider.
Skall nu titta på en film innan läggdax så jag får ngt annat tänka på en stund.

visdomstands dilemma

har haft migrän och ont i visdomstanden nu en längre tid, men vågar inte gå till tandläkaren o fixa det p.g.a. tandläkarskräck.
Läste idag på nätet om hur ingreppet går till när de drar ut tanden med en TÅNG efter lokalbedövning och kom över detta stycke : "När visdomstanden lossas kan benet spricka, så att en del av överkäken också lossnar. Då kan det bli ett öppet hål mellan en av näsans bihålor och munhålan".
For real, överkäken kan lossna!! blev inte det minsta lugnare efter att ha läst denna artikel, så kommer nog skjuta fram mitt tandläkarbesök ytterligare och fortsätta äta burana!

Snart kommer anton hem från estland, och han sade han hade köpt en överraskning åt mej, så väntar med spänning! <3

matdax

Har nyss mixtrat habanero o jalapenior till min chilisås. Skall laga bakad potatis med stark räksås, en av mina favoriträtter som jag själv kan tillaga.
Tipsrecept
gräddfil, chilisås (tillsätt habanero, jalapenior + cayennepeppar så blir den xtra kryddig), dill
och räkor. Mixtra allt och lägg som fyllning till potatisen.Jätte gott o lättlagat!

RSS 2.0