Siwert

siwert,mammas padda är med och solar.

kräftskivehelg

I lördags befann vi oss i ekenäs för tonys årliga kräftskiva. Vi köpte inhemska signalkräftor som var väldigt mycket godare än de spanska och kinesiska som vi tidigare år köpt. Tony hade som vanligt gjort goda tillbehör till kräftorna. Vi drack snaps och vin, och Anton drack lite för mycket...
Vi utförde en hel del olika lagtävlingar senare på kvällen, och mitt lag kom 2a. Jag skrapade upp hela knäet i en stafetttävling...all for the team!
Söndagen spenderade vi hemma hos mamma o roger som var bortresta i tallin över helgen. Vi grillade gott med Jessika o Lukas och var Moddivakt åt Simon.

pajkväll

Bakar en paj som jag ska överraska anton med när han kommer hem från jobbet, som resultatet från gårdagens blåbärs och smultronplockning. Var lite lat för att göra degen själv, så använde sunnuntais degbotten. Fyllningen blev blåbär och hallon blandat med kvarg.
Det var meningen att vi skulle åka ut till landet och grilla idag igen, men det ösregnar som bäst utomhus,så tror vi skjuter upp det till imorgon :/

kalashelg

Äntligen e helgen över!Har firat min & antons födelsedag och haft gäster både fredag&lördag. På fredag hade vi middagsgäster best¨ående av mamma&Roger, Simon&Jenna samt Jessika och Lukas. Jag bjöd på sallader och bakad potatis med olika röror.
Vi fick många fina presenter, bl a blev vi gudfaddrar till en flicka i Sierra Leone.
På lördag hade vi kaffegäster, antons familj, mamma&roger och Heidi&Markus. Fick ett par väldigt fina konjaksglas av Heidi o Markus som är runda i bottnet.
Idag har vi njutit av ledig dag och varit gåendes till centrum på pizza och glass. Ikväll blir det revansch på Inwest Åboland.

bröllop

Heidis och Markus bröllop 30.6

midsommar 2012

midsommarafton 2012 på antons farmors stuga i pyhänsuu

RSS 2.0