Brillor

Idag har jag äntligen beställt ett par glasögon till mej från instrumentarium.Efter många om och men fick det bli ett par med svarta ramar från instyle. Beställde även ett par solglasögon med styrka.
Läste nyss på Josses blogg att hon äntligen klämt ut lille August, väntar nu på att hon ska lägga upp bilder på lillen :)
Själv ligger jag hemma i sängen med en mage som bråkar och kniper..ska prova om de blir bättre med mjölksyrepiller.

Kvinnodagen

q
Har just kommit hem från skolan och firar resten av kvinnodagen med berlinermunk som jag köpt, samt att få ligga i sängen o se på serier. Det kan behövas spara lite på krafterna inför imorgon som kommer bli en jätte tung dag. Har skola från morgon till eftermiddag, sedan fysio, och därefter genast till jobbet som slutar 23.30. :/
Igår fick vi Saku hitpå besök. Han stannar 6 dagar tills pappa kommer hem från sin semester på franska rivieran.
Lite ledsamt var det att föra Milo till landet för samma antal dagar igår :(

5 Mars

Idag var jag hemma från skolan då jag inte kände mej något vidare kry. Tror inte jag missade så mycket då det var studiehelhetsintroduktion. Efter att ha tagit min sovmorgon åkte jag iväg på min fysioterapi. Idag var det 8de gången jag var på fysio, och eftersom det inte har hjälpt så mycket hittills så ska jag få prova på elchocksbehandling nästa gång. Ser inte fram emot detta.

Ledig söndag

Har varit ledig idag, vilket inte händer ofta under helger. Har haft en skön dag med sovmorgon, lite shopping och fika i skanssi och sedan filmkväll här hemma med Anton.
Imorgon börjar en ny period i skolan, och det är min sista studiehelhet på Novia (förhoppningsvis). Studiehelheten går på engelska eftersom vi har utbytesstudenterna med oss under den här perioden. Ska bli skönt att det är sista studiehelheten, men samtidigt stressigt att få alla kurser undanfixade och göra en plan för mitt slutarbete.
Imorgon har jag skola och fysioterapi. Hoppas desperate housewives och äkta människor kommit ner tills jag kommer hem från fysion.

RSS 2.0