Glada Vappen

Idag blir det inget vappenfirande för mig.Skall på en nattur till Amarillo, och Anton har morgontur imorgon. Vi firar första Maj imorgon istället med att inviga grillsäsongen och basta. Imorgon borde vår mjöd vara färdig, såg att russinen är på väg upp :)
 
Igår kväll såg jag på en film som jag kan rekommendera att se o man gillar dramafilmer: The courageous heart of Irena Sandler!

S:T karins

Idag har jag strosat omkring i S:T Karins med mamma och roger som kom till trakten för att besikta sin husbil.Vi gick på antikloppis, åt på 5 stjärnig pizzeria (som hade jätte god salladsbuffe) och handlade lite små saker i tarjoustalo och prisma. Jag handlade ingredienser till mjöd som jag tänkte prova mig på att tillverka tillsammans med Anton imorgon då han har ledig dag.

Examensarbetet gk

Fick mail idag av programansvarig för turismlinjen. Hon skrev att mitt examensarbete är godkänt och presentationerna är redan nästa vecka.Snart är jag friiiiiiiiii!

Kvällsmål

Lyxigt kvällsmål: grynost med jordgubbar!

Examensarbetet inlämnat!

Idag var jag till Åbo och lämnade in mitt slutarbetet. Nu är det bara och vänta tills nästa vecka för att få veta om det är gk eller uk.

Helsingfors + arbetsintervju

Den här dagen känns som den aldrig skall ta slut. Åkte med Åbo-Helsingforståget kl 12 mot Helsingfors, och är nu hemma tillbaka i Pargas först kl 20. Långa tågresor med tanke på att mitt ärende i Helsingfors endast tog en halv timme att utföra. Intervjun var på Tallink silja och gick enbart på finska... själv förstod jag ungefär hälften av det jag pratade på finska så återstår att se va de tyckte.... Jag åkte metro från tågstationen till hamnen där intervjun hölls vilket var smidigt och bra. Däremot fick jag för mig att jag skulle motionera tillbaka till tågstationen eftersom avståndet platserna emellan enligt google maps bara är 2.2 km. Tappade bort mig någonstans på vägen, och promenaden resulterade i 1h och 10 min... Nu är det skönt att vara hemma!!
 
 
just det...moddis 1års kalas var idag.Grattis Moddi!

fartfylld helg

Efter en arbetstur på slottet på fredag så tillbringades helgen i ekenäs. På lördag besökte vi mamma o Roger och på söndag bar det av till Ingå på Englas 2 års kalas. Av mig fick hon en muminbok där man lär sig alla färger & en mumin pysselbok.Hon var dock mest intresserad av min handväska, så kanske hon får en sån nästa år..

Vårens första lenk

Var på vårens första lenk med Milo idag. Invigde min nya vindtygsjacka och mina nya joggingbyxor.

Snaskråttan

Milo uttrycker sig om hur mycket han skulle vilja smaka på vårt godis.

Bakad potatis

 
Det blev bakad potatis till middag idag med räkröra & tonfiskröra. nammnamm åt som vanligt för mycket av de goda..

RSS 2.0