Cykelutflykt till Sattmark

Idag cyklade vi tur&retur Sattmark. Ca 24 kilsa enligt google maps.
Cykelvägen dit var som en bergochdalbana med uppförsbackar och nedförsbackar om vartannat. Men härligt att vara utomhus i den fina vädret. När vi kom fram åt vi varsin fisktallrik. Anton drack skärgårdsöl och jag drack deras egen drottningläsk som är ny för i år.
Vi solade en stund på berget vid stranden innan vi åt vår dessert; passions-jordgubbsprinsesstårta. Den var god!
Hemvägen var jobbig,hade mjölksyra i benen och spaghettiarmar ända fram till malmen där vi stannade på en glass och laddade krafterna inför sista biten hem.
 
 
 

Jobbig dag

Imorse fick jag stiga upp jätte tidigt för att ta cykeln till jobbet eftersom bilen är på service. Uppför backe i halvtimme....
Efter jobbet cyklade jag iväg till tandläkaren där jag fick ett hål lappat.Bedövningen förlamade halva ansikte för några timmar så intar min första tugga mat nu på kvällssidan först. Efter tandläkaren hämtade Antons mamma och faster mig för att åka iväg till Lieto på ryggknäckning.... känner mig nu lite invalido, så skall kasta mig på soffan efter jag ätit något.

Midsommar i Tenala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimission & ryggknäckning

Idag skule jag haft min dimission på Novia men hade en arbetstur så kunde inte gå på den. Skall ha dimissionskaffe hemma hos oss imorgon istället för släkten.
Har varit med om värsta smärtan någonsin ikväll! Var hos en specialist kiropraktiker till Lieto för att få bort lite nack och ryggsmärta. Sessionen började med att han band fast mig i läderbojor på en bår och drog åt dem så hårt så jag fick sendrag. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv som när han ryckte och knäckte på ryggen och nacken!! Kommer antagligen inte upp ur sängen imorgon morgon... Dricker min första whiskey ikväll.

Söndag i Hangö

Efter att ha spenderat lördagen i ekenäs med gårdsloppis, grillmat och öl med österbyvännerna på gästhamnen, så tillbringade jag och Anton en lugn söndag i Hangö. Vi besökte en konstatelje där konstnärinnan var ivrig att berätta om alla sina nya verk. Vi åt på Classic pizza vid hamnen och åt den obligatoriska bollglassen som hör till att äta under ett Hangöbesök. Nedanom näckrosparken.
 
 
 
 
 

RSS 2.0