Bäddat & klart

Nu är vaggan bäddad och klar för babyn, idag kom nämligen påslakansetet från Rätt Start jag beställt från lekmer. Grått med elefantmotiv :)
 
 

Sista ultraljudet

Idag var jag och Anton till tyks på sista ultraljudet inför förlossningen.
Det framkom att förlossningen inte behöver ske via kejsarnitt (lättnad) och att allt verkar vara normalt med babyns tillväxt. Den uppskattades väga 2640 gram idag (vecka 35+6).
Det gick inte att se om det var pojke eller flicka eftersom babyn vägrade blotta sej och låg med benena ihopvikta framför sig.
Innan vi lämnade tyks fick jag sitta en timme med ctg-bälte kopplat kring magen för att läkaren skulle få en uppfattning om babyns hjärtfrekvens. Även detta verkade de vara nöjda med när de skickade hem oss.

Babyshower

Igår när jag kom hem från butiken blev jag överraskad av ett gäng tjejer som hade ordnat en babyshower till mej hemma hos oss medans jag var ute och handlade. Jag blev serverad pregnentini som välkomstdrink, något fruktigt med limesmak som smakade gott. Det bjöds även på gott i både saltväg samt sötsaker och snacks.
Obligatoriska babyshowerlekar fanns förstås med på programmet, både roliga samt mindre roliga(smaka babymat med ögonbindel och gissa smak). Nedanom bild på min fina blöjtårta jag fick i present :)

Valentin

Glad alla hjärtans dag!
Idag serverade Anton mig frukost på sängen ; granatäppeljuice, ostmackor och choklad. Vi firar dock imorgon istället p.g.a. att Anton arbetar ikväll.. Men imorgon skall vi ut och äta thailändskt (få se vad jag vågar äta från menyn, lite nojig med allt nu under graviditeten), och sedan blir det bio med fifthy shades of grey !

skötbordet färdigt!

 
Nu är skötbordet färdigt och på plats med alla dess saker för babyn. Anton fixade till det från början ganska simpla skötbordet "sniglar" från ikea med lite färg och tyg.
 

Emmaljungan

Idag var vi till Åbo med Antons mamma och beställde barnvagnen. Det blev en emmaljunga black symphony med deluxe mondial som nedredel. Skönheten får hämtas hem i slutet av månaden :)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0