Stressig vecka

Har en jätte stressig vecka framför mej. Imorgon ska jag vara på sommarjobbsintervju i pargas kl 11, på tyks i åbo kl 14, och sedan på jobb i pargas igen kl 17-22.30.Resten av veckan fortsätter med lika hektiskt schema.
Hade en intressant föreläsning i skolan idag om nordisk identitet av en föreläsare jag tycker väldigt bra om, som vi dock inte har allt för ofta. Föreläsningen skulle ge oss stöd till vårt projekt vi håller på med i studiehelheten nordiska turismregioner.
flagga

Underbart

Har haft en otroligt tung kvällstur på jobbet idag, så gissa om jag blev glad när ja kom hem och huset doftade nylagad vegelasagne. Det var min snälla sambo som kockat till mej innan han begav sej iväg ut på lite lördagsäventyr. Supergod var den, med tonnfisk, fetaost och squash och en massa kryddiga ingredienser :) mumsmums

vetekudde

Fick en vetekudde av Anton idag för min nacke. Provade den nyss och vet inte om den hjälper så jätte mycket, men den är varm och skön. Minuset med den är att den inte hålls varm så jätte länge, men värken från nacken hålls ialla fall borta för den stund som den fortfarande är varm :) Kudden är från Life.

Supersalmiak

Är helt beroende av dessa, vilket är rätt så konstigt då jag egentligen inte tycker så mycket om salmiak. salmiak

migrän och plättsuktande

Hela eftermiddagen efter jag kom hem från skolan har gått åt till att ligga i sängen o försöka vila bort min migrän. Tog en varm dusch nu på kvällen, och det känns som om huvudvärken lättat aningen, ialla fall såpass mycket att jag fått tillbaka min aptit. E nu otroligt sugen på plättar med vispgrädde och äppelmos, och varm blåbärssoppa med vispgrädde!mums, funderar på att ta bilen till butiken för o hämta lite ingredienser till ngt av dessa alternativ! :P

Fysioterapi

Började dagen med fysioterpi på hvc idag. Fick massage och ultraljudsbehandling för nacken och axlarnaa som jag haft ont i. Massagen gjorde så ont så tårarna rann medans den pågick. Aldrig mer tänkte jag när vi var färdiga, men fick tyvärr en ny tid redan till fredag :/
Har även varit en sväng till skolan idag för att förbereda en pp-presentation jag skall hålla imorgon angående nordnorges turismstrategi.
Nu och sova så jag orkar upp imorgon :)

Matka 2012

Steg upp kl 05:00 imorse för att åka till Helsingfors på Matka 2012, som är nordens största resemässa.
Vi åkte så tidigt för att vara där med branschfolket innan allmänheten slapp in. Deltog i en massa tävlingar där man kunde vinna resor, hotellövernattningar , restaurangbesök etc, och hoppas nu på vinst!
Nu kockar Anton tortilla till hungriga mej :p

Dia de los reyes

Jobbade till 23.15 idag, och efter jobbet promenerade jag anton och milo till pizzerian och köpte pizza. Milo fyndade dock en halv pizza redan utanför pizzerian i en buske och smaskade upp den.
Idag är det dia de los reyes i spanien, firar med att plundra lite på peppakakshuset.

nyårslöfte

Mitt nyårslöfte i år går ut på att utesluta all mat som innehåller tillsatt socker under vardagar.
Det var lite svårare än jag trodde eftersom nästan all mat verkar innehålla socker. Jag kan inte äta de färdiga soppor jag annars brukar äta, inte heller färdig tomatsås, pastor, vitt ris etc. De här är lite svårt då jag är vegetarian och brukar äta ganska så mycke av just denna typ av mat.Igår åt jag tonnfisksallad och idag åt jag lax med sallad och potatis. Hittade även en juice i butiken utan tillsatt socker som är jätte god, tropicana. Köpte även hem naturell yoghurt ifall jag skulle bli hungirg mellan måltiderna ocj bli frestad av att äta något förbjudet.
Hade pappa på besök idag. Vi kollade på försvunnen.Den var helt okej, men lite seg i början.

RSS 2.0